• image

  Kapcsolat
  +36 30 265 9715
  +36 20 496 7628

 • image

  Nyitvatartás
  H.-P.: 08:00-17:00

ABOUT US

Biztosítás ügyintézés

Önnek nem kell gépkocsijának káreseményével kapcsolatban egyik biztosítóban sem sorban állnia, várakoznia. Teljes körű biztosítási ügyintézést vállalunk ügyfeleink részére. A nálunk javítandó gépkocsiknál a biztosítási ügyintézés ingyenes.

Karosszéria Javítás

A karosszéria javítás és a karosszéria lakatos munka leggyakrabban előforduló feladata a karambolozott személyautók és teherautók sérüléseinek javítása, és alkalmassá tétele arra, hogy közlekedni lehessen azokkal. A karosszéria javítás másik fontos területe a korrodált elemek javítása. Vállaljuk szélvédő és oldalüvegek cseréjét is.

Autófényezés

Járműveink karosszériájának legfőbb ellensége a korrózió, amit legfőképpen a téli időjárási körülmények: fagy, hó, latyak és a fagyásmentesítő útszórás idéz elő, így a hajszálrepedésekben megindul a korrózió. Minden gépjárműtípusnak megvannak a tipikus korrózióra hajlamos pontjai, de általában a küszöbök és a hátsó sárvédőívek rozsdásodása szinte minden típusnál problémát jelent egy idő után. Különösen nagy igénybevételnek van kitéve a gépjármű alváza is.

Autómentés

Amennyiben nem szeretné nélkülözni a gépkocsija által nyújtott kényelmet, míg az autója Szervizünkben javítás alatt van, Cégünk természetesen csereautót tud biztosítani az Ön számára! A biztosítók által térített javítások időtartamára a csereautó költségét felelőségi kár esetén a biztosító fedezheti!

Csereautó – bérautó

Karambolos, sérült autók javítása esetén nem kell attól tartani, hogy az autó már nem lesz olyan, mint az eredeti állapotában volt. Az általunk jelenleg használt korszerű, modern gépek, szerszámok, célszerszámok, mérőeszközök segítségével a járműveket kiváló minőségben tudjuk javítani. Továbbá a tökéletes, minőségi munkához hozzájárul karosszérialakatos szakembereink sokéves tapasztalata. Ajánlatkérés: +3620 496 7628

AMENNYIBEN KÉRDÉSE VAN, KERESSEN MINKET BIZALOMMAL